gedin_studio_logo_flat_wide_neg

KURSINFORMATION               KONTAKT

WEBSHOP (KOMMER SNART)

SKINLIFTPRO™ - SVERIGE

Strävan efter perfektion startade efter att ha testat och jobbat med flera maskiner inom plasmalift på marknaden. Vissa visade sig antingen olagliga eller stöddes av företag som inte hade någon verklig kunskap. Stöd och engagemang för sina elever och kunder var lågt. Men efter att ha sett att denna behandling ändå var något utöver det vanliga,  startade vi ett samarbete med de bästa teknikerna och ingenjörerna för att skapa SKINLIFTPRO ™. För att kunna erbjuda den högsta kompetensen och resultaten på marknaden inom plasmalift. Vi arbetar nära fabriker, tillverkare, partners och utbildare runt om i världen för att alltid leverera det senaste inom både apparatur och träningsmaterial. Nu är vi stolta över att vi är branschledande med den bästa och säkraste plasmapennan i industin.  Redo för framtiden med ledande teknik som powerbank-drift, magnetprob, airgrade-aluminium och medicinsk kraftförsörjning. SKINLIFTPRO ™ har sitt globala högkvarter i Oslo, Norge.

Vår CE-certifierade enhet lyfter lös hud på några minuter!

Vad är Plasmalift? Aldrig har det  varit snabbare och mer effektivt att lyfta och eliminera saggig hud förens nu 
Inget kirurgiskt ingrepp, inget blod och med minimal återhämtningstid.
Plasma är en joniserad gas som bildas genom avlägsnande av elektroner från elektronskalet hos en atom, vilket lämnar atomen som en positivt laddad jon.
Sonden eller nålspetsen berör aldrig huden men verkar vid ca 2 -1 mm över huden. Detta ger upphov till en uppvärmd joniserad båge mellan nålens spets och huden, som verkar på de översta skikten av huden. En liten punkt visas på behandlingsstället. Där kontrakterar huden synligt genom sublimering (avdunstning) och orsakar en åtdragning av huden, som omedelbart syns och intensifieras även veckor efteråt.
Vår enhet utformas i Norge och handbyggs till högsta standard i Tyskland. Såsom kablar, kraftbank, väggkontakt, plasmapennan och SKINLIFTPRO ™ exklusiva magnetprober. 
Vi tillhandahåller produkten till distributörer över hela världen och är stolta över vår utbildning, partners och ser fram emot att se dig som en del av SKINLIFTPRO ™ .

Gå med i en av våra klasser för att kunna ge dina kunder en verkligt givande behandling!
Kontakta oss gärna om eventuella frågor som gäller utbildningen, behandlingen eller någon annan fråga du kan ha angående vår fantastiska enhet SKINLIFTPRO ™
Utbildningen i Sverige går av stapeln ca 1 gång i månaden i Stockholm, Valhallavägen.69.
Läs mer och anmäl dig här!

Många olika plasmapennor cirkulerar just nu på marknaden. Dessvärre är de flesta tyvärr dåliga kopior som enbart skapar ärr. Såhär vet du om en enhet är äkta.

FAKE

- Behöver röra huden under behandling
- Bränner huden
- Långsam procedur (2 ögonlock upp till 2 timmar)
- Många risker
- Lämnar ärrbildning
- Lång återhämtningstid (veckor till månader)
- Stor risk för blod

REAL

- Fungerar på avstånd från huden
- Ingen beröring av huden
- Snabbare procedur (2 ögonlock = 10 minuter)
- Medför få risker
- Ingen injektion
- Inget blod
- snabb återhämtningstid (4-7 dagar)

SKINLIFTPRO™ - SVERIGE

KONTAKT
Huvudlärare:
Sofie Lönn  (sofielonn@hotmail.com)
Assisterande huvudlärare: Daniel Hellsten (info@gedinstudio.se)


Plats för utbilding:
Valhallavägen.69 (c/o Gedin Studio), Stockholm


KURSINFORMATION 
WEBSHOP (KOMMER SNART)

SKINLIFTPRO™ - OFFICIAL

www.skinliftpro.com 
hello@skinlift.pro

Huvudkontor:
Kirkeveien 7, 
Oslo, Norway, 0260