gedin_studio_logo_flat_wide_neg

summering av 2017 (en liten av 2016) och en inblick i 2018

Vi börjar med en liten summering av 2016 då det hände en hel del i företaget. Den stora händelsen var uppbyggandet av en helt ny salong. Vi fick möjligheten att ta över en lokal på 122 kvm på välkända Valhallavägen med bra förbindelser både till tunnelbana, buss och pendeltåg. Men även med parkeringsmöjligheter och möjlighet med en promenad till Stockholm Centrum på 10-20 minuter (beroende på var i centrum). Problemet var att lokalen var en gammal Pub så mycket behövde göras, istort sett en helomfattande ombyggnad av väggar, tak och golv och helt ny planritning. Men efter 2 månaders intensivt byggande med som mest 10 byggare i lokalen samtidigt stod den nya salongen till slut klar i Oktober.
Med ett större vänterum, reception och kundtoalett, 5 enskilda behandlingsrum med allt som behövs i hygienväg, personaltoalett, kök och ett helt nytt ventilationssystem och larmsystem. Var vi nöjda med resultatet och kunderna likaså.
Och med större lokal kunde vi även uttöka verksamheten med ytterligare personal för att erbjuda fler tjänster bland annat inom Botox, fillers, fransförlängning och Lash Lift.
För mig slutade året fulländat på ett mer personligt plan då jag födde en liten flicka den 17 December, vår fina "lillasyster" Stella.
 

2017 började för mig med 3 månaders mammaledighet innan jag i Mars var tillbaka för att ta hand om mina kunder igen. 65 % av de jag tog emot 2017 är återkommande "gamla" kunder från 4 år tillbaka,  vilket jag är oerhört glad för och bevisar att de är nöjda och vill komma tillbaka. Övriga är nya kunder som jag även försöker hinna ta emot. Väntetiderna blev något längre detta år då jag även varit till hälften mammaledig och även hade en ännu större salong att ta hand om och allt bakom kulisserna som tilkommer.

För de som är nyfikna innebär det bla marknadsföring av salongen och övriga 5 kollegorna, kundservice (ca 30 mail om dagen), bokningar och ombokningar, inköp av material till salongen och kontakt med leverantörer, löpnade dagliga uppdateringar och underhåll av sociala medier såsom facebok och instagram men även hemsida och bokningssida. Kontroll av personalens arbetskvalitet och resultat. Salongens renlighet och hygienstatus. Kontakt med läkemedelsverket och kommunens miljö och hälsoenhet.Allt ska löpa på och viktigast av allt är våra kunders nöjdhet! 

Och när året summerats har omsättningen gått i en fin positiv kurva och jag själv har lyckats utföra totalt 477 behandlingar under året.

Övrigt som skett under 2017 i företaget:
- Ny webshop har öppnats 
- Nya tjänster såsom fransförlängning och lashlift har införts
- Nya produkter till försäljning i salongen bla. Nanolash, Tan Can och Grande Lips
-Ny receptionisttjänst (växel) för service vid bokningar
-Ulrika har gått 2 vidareutbildningar
-Diana har gått 3 vidareutbildningar
-Vi har tagit in och testat och bytt ut arbetsmaterial (vi vill alltid jobba med det senaste, säkraste och bästa produkterna!)
-Vi har varit värdar för en masterclass inom eyeliner och läppar med Andrea Toth (välkänd tränare från england).
-Daniel har deltagit på 2 mässor med vår lasermaskin
-Vi har omskrivits i 3 bloggar och 1 tidningsartikel
-Vi har varit sponsorer på 1 gala
-Vi har uppnått 14 600 följare på instagram
- 3 244 följare på facebook
- 91 913 besök på hemsidan
- 1 944 bokningar
 

En liten tråkig nyhet:
För några veckor sedan stod en kran på i ett intilliggande rum (inte vår lokal). Men som resulterade i en översvämmning av vatten i hela vårat vänterum och reception samt kundtoalett. Vårat golv drog åt sig vatten och gipsväggar likaså. Resultatet är nu ett förstört vågigt golv i halva lokalen samt fuktskador i både underliggande golv och 4 väggar. Enligt undersökningar från försäkringsbolagets tekniker kommer vi någon gång under 2018 behöva stänga salongen i minst 6 veckor och behöva riva hela receptionen, vänterummet och toaletten (golv och väggar) för att torka ur och sedan bygga nytt. När detta kommer ske vet vi inte ännu och vi vill helst förtränga det en liten stund till. Men mer information om detta kommer när vi vet när detta måste ske.
 

Övriga nyheter för 2018 är bland annat att vi kommer ta in världens främsta lasermaskin för borttagning av hår, samt att vi i Februari är värdar för en utbildning för PhiLings. Helt nya och revolutionerande hudvårdsbehandlingar mot ärr och rynkor som våra terapeuter Daniel och Sandra kommer att utbilda sig i. Men vi vet av erfarenhet att 2018 kommer fyllas med mycket mer än så, så håll utkik genom att följa oss på instagram eller facebook!

Vi vill även passa på att tacka alla våra fina kunder som varit hos oss under året. Vi är enormt tacksamma för era bokningar och eran värme och entusiasm när ni kommer till oss för att få en av våra behandlingar! Stort tack och på återseende!

Kommentera gärna: