gedin_studio_logo_flat_wide_neg

Nytt Utbildningsföretag; Edlund & Gedin PMU Academy

Efter månader av planering börjar en hel del saker bli klara vad gäller vår nya skola för Permanent Makeup. Här följer en första presentation av hur allting startade!

Vi heter Sandra Edlund och Ulrika Gedin och har jobbat med Permanent Makeup sedan flera år tillbaka och har en hel säck full av erfarenheter och kunskaper.
I samband med att Permanent Makeup (PMU) blivit så populärt har vi märkt hur viktigt det är med bra utbildningar på marknaden. Därför startade vi vårt nya utbildningsföretag och skola, Edlund & Gedin PMU Academy.
Där vi kommer kunna erbjuda Er något unikt inom Permanent Makeuputbildning.

Vår nya hemsida har precis slagit upp portarna och där kan ni läsa mer om våra utbildningar och vad som ingår i våra kurser: www.pmuacademy.se
 

Hur hittade vi varandra och vilka är vi?

Vi är båda 2 företagsamma kvinnor med en estetisk och kreativ bakgrund. Vi har dock helt olika erfarenheter när det kommer till utbildning i bagaget och gått olika vägar som lett till där vi är idag. Det ser vi som något positivt då vi får mer erfarenheter och kunskaper att utbyta. Tillsammans har vi tagit godbitarna och utvecklat vår egna teknik som vi är väldigt stolta över.

Sandra – född 1983. Bor i Eskilstuna och driver salong Cosmetink. Jobbar med micropigmentering dvs jobbar med maskin sen 2011. Utför behandlingarna:  3D bryn, puderbryn, ombrebryn, kombobryn, tunn eyeliner (fransmarkering) & läppar.

Ulrika – född 1984. Bor på Lidingö och driver Gedin Studio. Började sin utbildning 2014 med microblading där hon utför behandlingar med manuellt verktyg för 3D bryn. Jobbar nu även med maskin för att kunna bredda sitt utbud för olika kunder och erbjuder puderbryn, ombrebryn, kombobryn, tjock eyeliner med vinge & läppar.

Vi hittade varandra i den stora cybervärlden där Ulrika följde Sandras blogg för många år sedan, som var en av de första och enda PMU bloggarna i Sverige.
Sandra ramlade sedan in på Ulrikas instagramkonto och glädjes åt de fina resultaten med en positiv kommentar ”keep up the good work” och tumme upp. På den vägen är det!

Att vi då skulle veta att vi idag skulle driva företag ihop hade vi aldrig kunnat ana. Men där står vi idag vilket känns fantastiskt. Vi delar samma värderingar och vet vad som krävs för att driva ett företag framåt.
Den som tror att något kommer gratis har helt fel. Vi drivs framåt hela tiden och nöjer oss aldrig.
Att vara hungrig och nyfiken är en av våra starkaste egenskaper som egna företagare.

Mer om våra tidigare utbildningar och erfarenheter kan ni läsa om under OM OSS på vår nya hemsida www.pmuacademy.se

Nu är året början på 2018 och vi öppnar upp denna utbildning tillsammans och hoppas vi kommer träffa flera härliga elever som antingen vill starta en helt ny karriär eller utöka sina tidigare kunskaper.

Kika runt på vår nya sida och hör gärna av er om det är några frågor eller funderingar!
 
Varma Hälsningar, Sandra Edlund och Ulrika Gedin
 

Kommentera gärna: