gedin_studio_logo_flat_wide_neg

Hösten är här och intresset för permanent makeup ökar

Visst har vi väl haft en underbar sommar? Det har inte varit såhär varmt i Sverige på 260 år.

För oss med permanent makeup har det varit skönt att gå utan smink under sommaren, men ändå se någorlunda pigg ut. För det är det främsta skälet till varför våra kunder ofta gör en kosmetisk tatuering. Att slippa sminka sig men ändå ha ett ansikte när de vaknar på morgonen.
Och vi från norden har tex inte så mycket hårväxt och håret är ljust, så på många syns knappt ögonbryn eller ögonfransar.

Efter att 3D ögonbryn introducerades i sverige så har populariteten för behandlingen bara ökat och ökat.
Fortfarande får kunder upp ögonen för behandlingen och förfrågningarna och bokningarna väller in. Jag (Ulrika) fick tex över 120 bokningar på en vecka då jag öppnade upp höstschemat.

Funderar du själv på att göra en permanent makeup? Då kan du läsa mer om behandlingarna på vår hemsida under "behandlingar".

Är du nyfiken på att kunna erbjuda detta på din salong ? Läs mer om vår utbildning i permanent makeup på Edlund & Gedin PMU Academy. www.pmuacademy.se. Där vi utbildar inom micropigmentering (maskin) och microblading (manuell metod).
Än finns det många som vill hitta en duktig terapeut som kan hjälpa dem med sitt permanenta smink.
Vi har fokuserat på att jobba mycket med materialet i utbildningen i form av kompendium, läxor och delmål.
Efter de 3 intensivdagarna på plats hos oss kommer det under 3 månader efterföljande träning. Både vad gäller teori, träning på konstskinn och modeller. Och först efter att man klarat detta så är man en avsevärt mycket tryggare och framförallt en duktigare permanent makeupartist. Och då har man förtjänat certifikatet!
Vi ser stora framsteg från att eleven skickat in de första bilderna på sina modeller till de sista. Och det är en jätterolig utveckling att se.

Ha en fortsatt fin sensommar så hoppas jag att vi syns framöver!

/Ulrika Gedin 

Kommentera gärna: