gedin_studio_logo_flat_wide_neg

Kurs i tunn eyeliner/fransmarkering

 Utbildning i tunn eyeliner/fransmarkering  är en vidaregående kurs för de som tidigare gått vår grundutbildning med fokusering på 3D bryn, micropigmentering.
När permanent makeuparisten arbetat med djup och känslan i huden ett tag kan vi fortsätta utvecklingen för att tatuera fler olika typer av behandlingar där bl.a tunn eyeliner/fransmarkering är en väldigt efterfrågad behandling.
Likaväl som det är en efterfrågad behandling är det samtidigt en behandling många är rädda för då det är så nära ögat. Därför är det viktigt att du som utövare kan hantera tekniken så du tar hand om dina kunder på bästa sätt. Hur gör du för att få de känna sig trygga och vara så smärtfritt som möjligt? Några av de moment som är väldigt viktiga när det handlar om denna typen av behandling.

Inför kursens start skickar vi ut kurskompendium som elev kan läsa på hemma inför kursens start. På plats vill vi kunna fokusera på teknik och praktisk träning. Öva, öva, öva… ger färdighet. Träning på (fejkskinn) så elev känner kontroll innan första inbokade modell kommer där lärare visar hur en behandling går till och elev sedan själv får avsluta med egen modell.

Vi är väldigt glada och se hur trygga våra elever är efter att de jobbat med micropigmentering ett tag.
Men med rätt utbildning har du kontroll och du kommer få många nöjda kunder framöver.

Eget arbete med läxor och inlämnade bilder på behandlingar utövade på egen hand väntar!

mer info på www.pmuacademy.se
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln