gedin_studio_logo_flat_wide_neg

SUMMERING 2018

Ännu ett år har gått och mycket har hunnits med i salongen. Det har varit en del motgångar såsom den stora vattenskadan som drabbade salongen förra vintern och som behövde åtgärdas i somras under lågsäsongen. I hela 9 veckor hade vi stängt då hela receptionen revs, golv, väggar och badrum. Detta byggdes sedan upp igen och färdigställdes så att det såg ut som innan. 1 veckas försening blev det där vi motvilligt behövde boka om 55 kunder. 
Efter att vi öppnat igen gick det ett par veckor tills nästa tråkighet uppstod i form av inbrott. De fick med sig dator och kassaskåp. Där datorn var det stora problemet eftersom de flesta dokument fanns där och vissa av dessa hade vi inte gjort backup på. Så den första veckan efter stod vi utan deklarationer för våra kunder att fylla i och utan dator där vi kunde boka och svara på mail. 
Ett par veckor till gick och rutan krossades på ytterdörren. Ren skadogörelse men ack så onödigt.

Så till det postiva som hänt under året och vi kan lägga det negativa bakom oss.
Vi har haft ännu fler bokningar än någonsin då vi utfört hela 1957 behandlingar. Vilket är en hel massa kunder som besökt oss under året. Stort tack för förtroendet!
Vi har även fått en ny anställd, hudterapeut Sanna Läck som vi är glada över att få in i vårt team. Sanna har nämligen en hel del erfarenhet av hudvård de senaste 20 åren. Och hon är en väldigt positiv och glad som person. Vi hoppas att kunder kommande år kommer bli lika förtjusta i henne som oss andra.
Även nya produkter och utrustning har köpts in under året bla. vår nya lasermaskin för hårborttagning Motus AX som är en av världens absolut modernaste och effektivaste laserutrustning. Även denna från vår leverantör Synos som även levererat våran Q-terra Q10 som vi haft i drygt 3 år och som vi fortfarande är väldigt nöjda med.
Nytt hudvårdsmärke har köpts in för både effektiva och professionella salongsbehandlingar och även hemvårdsprodukter. Märket heter Elizabeth Arden Pro och är skapt av Joe Lewis som är en världskänd cosmeceutical-forskare och uppfann bla AHA-syran. Inte att förväxla dessa produkter med "vanliga" Elizabeth Arden serien då det är en helt annan.
Vi har även provat ut ny utrustning inom Permanent makeup. Vi försöker alltid ligga i framkant där vad gäller maskiner, pigment,och teknik. Så vi har bla nya maskiner från USA (Xion och Bellar) samt nya pigment också från USA, som heter Permablend. Vi har även gått flertalet vidareutbildningar i år.

Vad gäller nyheter har vi även blivit leverantörer av ett helt nytt märke med kvalitetsmaskiner inom Plasma Lift. Enheten är tillverkad i Tyskland, det land som ligger i framkant inom den teknologin. Och med Plasma Lift Nordic kan vi nu utföra säkra och effektiva behandlingar med en Plasma Lift kvalitetspenna som ger fina resultat men inte skapar ärr eller brännskador! Det finns tyvärr mycket skräp på marknaden inom detta just nu. Vi utbildar och säljer produkter, mer info på www.plasmaliftnordic.se
 


Gedin Studio är ett familjeägt aktiebolag som drivs av mig Ulrika Gedin och min man Daniel Hellsten (laserterapeut hos oss). 
Att driva företag kallar vi själva för en livsstil, där företagets alla sysslor blandas med det privata familjelivet. Att balansera upp dessa två viktiga delar av vårt liv kräver tid och tålamod. Vi har två barn, Stella som är 2 år och Elise som är 7 år. Stella började i Augusti på förskolan och Elise började första klass, alltså två stora händelser i deras liv. Och att finnas där för dem är självklart viktigt för oss. Samtidigt som det är viktigt att alla våra kunder i salongen blir nöjda och glada med både behandlingar och service.
Vi flyttade även till en ny stad (Norrtälje) där vi köpt ett fint litet hus. Så ledigheten under stängningen i somras gav oss tid för att bo in oss och låta barnen lära känna vår nya lilla stad. Redo att jobba för fullt sedan när vi kunde öppna salongen igen efter sommaren.
Under vintern nu har vi drabbats av en hel del sjukdomar i familjen då minstingens immunförsvar inte är fullt utvecklat och hon dragit hem det mesta. Jag och Daniel har försökt att pussla och dona för att inte behöva boka om en massa behandlingar men trots detta har en del dagar fått ombokas/avbokas som följd. Men känner ändå att våra kunder har varit förstående kring detta och det är jag supertacksam för. Tack för förståelse!

Jul i Egypten 2018
Jul i Egypten 2018


Nu blickar vi framåt mot ett nytt år där vi bland annat firar 10-årsjubileum av Gedin Studio! En summering av dessa 10 år får bli ett helt nytt inlägg som ska bli superspännande att skriva! Vi ser även fram emot ännu fler vidareutbildningar för oss själva att gå på. Men även utbildningar för oss att hålla, inom Permanent Makeup och Plasma Lift. Vi ser fram emot att hjälpa våra elever framåt inom denna bransch.

Viktiga händelser som skett under 2018 i företaget:
- Nya tjänster såsom hårborttagning laser, Plasma Lift och hudvård.
- Nya produkter till försäljning i salongen bla. Elizabeth Arden Pro
-Ulrika har gått 2 vidareutbildningar
-Diana har gått 2 vidareutbildningar
-Daniel har gått 3 vidareutbildning
-Sanna har gått 3 vidareutbildningar 
-Vi har tagit in och testat och bytt ut arbetsmaterial inom Permanent makeupen. (vi vill alltid jobba med det senaste, säkraste och bästa produkterna!)
-Startat nytt märke inom Plasma Lift; Plasma Lift Nordic
- Vi har omskrivits i 2 bloggar
- Vi har uppnått 17 000 följare på instagram
- 3 255 följare på facebook
- 86 319 besök på hemsidan
- 1 957 bokningar (utförda behandlingar)

Ta vara på er och hoppas att starten på 2019 blir till något extra! Gott nytt år!

MVH/Urika Gedin

 

Kommentera gärna: