gedin_studio_logo_flat_wide_neg

FILLER

Fillerspreparat injiceras under huden för att släta ut rynkor, för att korrigera och ge fylligare läppar, skulptera kindben, forma näsa eller haka. Men även för allmän uppfräschning av huden.

Några exempel på behandlingsområden:
* Förstora läppvolymen
* Markera läppkonturer
* Håligheter och mörka ringar under ögonen.
* Markera kindben och ge mer volym till kinderna (i och med detta får hela ansiktet ett lyft)
* Nasolabialveck (vecket mellan näsan och munnen)
* Marjionettveck (sura mungipor).
* Reducera rökrynkor eller fina linjer ovanför läpparna
* Fräscha upp huden och reducera rynkor på handrygg och i dekolletage.
* Ge fukt och lyster till torr grå hy som överexponerats av sol, hud som skadats av rökning och som påverkats av graviditet.

Juvederm
filler stockholm

juvederm

Juvéderm är en av två fillersprodukter på marknaden som är FDA* godkända för korrigering av måttliga till djupa rynkor och veck.
Den har flera fördelar såsom; 
Hög koncentrerad halt av hyaluronsyr- för att bibehålla behandlingsresultatet längre.
Den innehåller även bedövning vilket gör behandlingen betydligt skonsammare för dig som kund.
Geléstrukturen har en slät konsistens som leder till att den smälter in i underhuden.
Den har även marknadens längsta hållbarhet när det kommer till bestående effekt.

Juvéderm endast får användas av och säljas till Legitimerade Läkare och Sjuksköterskor.

* FDA= Food and Drug Administration – amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten

kostnadsfri medicinsk KONSULTATION

Vid konsultationen kommer du att bli fotograferad i olika vinklar för att lättare kunna föra en diskussion kring de behov som just du har. Du kommer dessutom att få tips och råd om olika typer av behandlingar och vad som bäst lämpar sig för just dig. Tidsdisposition och prisförslag för just dina behandlingar gås också igenom. Det är viktigt att du under konsultationen lyfter fram dina förväntningar. Konsultationen varar i 15-30 min.

Specialistsjuksköterska Angelica Bauer Specialistsjuksköterska Angelica Bauer

ANGELICA BAUER - Kontakt och Bokning
Ett antal dagar i månaden gästas vi av Angelica Bauer, som utför Botox samt Fillersbehandlingar hos Gedin Studio. Angelica är Leg Specialistsjuksköterska med många års erfarenhet inom intensivvården och ambulanssjukvården. Hon driver annars kliniken Bauer Clinic i Linköping. Mer information om Angelica Bauer och hennes behandlingar finner ni på hennes hemsida.

Kontakt: info@bauerclinic.se
Bokning: bauerclinicsthlm.bokadirekt.se
Hemsida: www.bauerclinic.se

Sura mungipor
Sura mungipor
Kontur och läppvolym
Kontur och läppvolym
Rökrynkor och sura mungipor
Rökrynkor och sura mungipor

Frågor och svar

Hur mycket Fillers behöver jag?
Mängden preparat som används under behandling är väldigt individuell. Det beror helt på hur området som ska behandlas ser ut samt vilket resultat kunden är ute efter. En konsultation är därför lämplig där vi tillsammans tittar området du vill behandla.

Hur länge varar effekten?
Detta är väldigt individuellt och går på förhand inte att säga den exakta hållbarheten för just dig. Juvéderm har dock den längsta hållbarheten av icke permanenta fillers på marknaden.
Det långtidsverkande resultatet håller i upp till 12 månader. När medlet bryts ner binder det sig till vatten vilket gör att effekten kvarstår längre.
Majoriteten av de som behandlats upplever att 50-80 % av effekten kvarstår sex månader efter behandling av rynkor och veck. Beroende av vilken behandling och produkt du väljer kan ditt resultat vara i upp till 18 månader.

Varför ska man göra fillers hos er?
Juvéderm får endast användas av och säljas till Legitimerade Läkare och Sjuksköterskor.
Som legitimerad läkare och sjuksköterska har behandlaren de anatomiska och fysiologiska kunskaper som krävs för att på ett säkert sätt utföra de olika injektionerna. Ansiktet består precis som övriga kroppen av mycket blodkärl, nerver och olika muskler och det är av stor vikt att veta var sticken ska göras och hur preparatet ska injiceras för att minska risken för komplikationer. Dessa preparat ska respekteras och tas med stor försiktighet då de kan göra stor skada vid fel hantering. Kunden bör därför tänka på vilken behandlare kunden väljer samt vilket preparat som väljs att användas. Det finns även Filler på marknaden som är permanenta eller billiga kopior.

Varför kostar de olika fillerspreparaten olika mkt?
Priserna på de olika fillerspreparaten styrs främst av kvalité, hållbarhet och efterfrågan. Precis som med allt annat vi väljer att köpa så får vi vad vi betalar för.

Fillers stockholm

Är det något jag behöver känna till innan behandlingen med Juvederm?
Undvik att använda läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra eller andra NSAID-preparat som exempelvis Ipren, voltaren mm (med smärtstillande, febernedsättande eller inflammationsdämpande effekter) några dagar innan injektionen med Juvéderm. Detta minskar risken för blåmärken och blödning vid injektionsstället. Vi gör ej behandlingen på gravid eller ammande. Ej heller på någon under 18 år.

Vad innebär juvederms nya kollektion - Vycross Kollektionen?
Juvéderms nya kollektion VYCross representerar den senaste inn0vationen av filler med hyaluronsyra som ger dig som kund extra fördelar och större tillfredställelse.
Vycross består av tre olika filler – Volbella, Volift och Voluma.
Dessa produkter har utformats med en unik, patenterad teknik som kombinerar låg och hög molekylärvikt för en mer effektiv tvärbindning, vilket resulterar i
* minimal svullnad
* optimal duration (förlängd hållbarhet)
* lättare utpressning
* mjukare geler
* minimala blåmärken

Hur går behandlingen med Fillers till?
En Juvéderm behandling är enkel och görs snabbt. Effekten är omedelbar. Juvéderm injiceras under huden för att öka volymen, återfukta huden, reducera rynkor eller förstora läpparna. Injektionen tar inte lång tid (cirka 15 – 30 minuter) beroende på hur många ställen som behandlas.

Vilka reaktioner kan uppstå efter behandlingen med Juvederm?
Direkt efter behandlingen kan det behandlade området bli lite rött och svullet pga. nålsticken. Detta försvinner vanligtvis inom ett par dagar. Svullnad och blåmärken kan också uppstå i samband med behandling och är en omöjlighet att undvika. Svullnaden avtar successivt för varje dag medans blåmärket kan vara i upp till två veckor innan det försvinner helt.
Läpparna svullnar mer eller mindre efter behandlingen och är oftast som värst dag 2-3 för att sedan avta successivt. Denna svullnad håller i sig genomsnittligt i ett par dagar men kan vara upp till en vecka.

Gör behandlingen ont?
Det är väldigt individuellt beroende på hur smärtkänslig man är. Många tycker inte att det gör ont alls medan andra tycker tvärtom. Injektionsnålen är mycket tunn, men alla erbjuds en bedövning innan behandlingen med om man vill.

Kommer jag se skillnaden direkt?
Ja, de estetiska resultaten kommer omedelbart.

Vad är Viktigt att tänka på efter behandling med Juvéderm?
Undvik att röra vid instickstället och de behandlade området, massera ej behandlat område för att undvika att preparatet flyttar sig från önskat område. Undvik krämer och make up de första 12 timmarna efter behandling för att minska infektionsrisk.
Undvik överdriven mimik närmaste 12 timmarna efter behandling så fillerspreparatet får lägga sig till rätta och smälta in ordentligt i vävnaden. Undvik att ligga emot det behandlande området de första två nätterna och ha gärna lite höjd under huvudet för att minska svullnad. Undvik solexponering samt hög temperatur som ex bastu under första tiden då svullnaden kvarstår för att inte öka på svullnaden ytterligare. Du bör avstå från högintensiv fysisk aktivitet närmaste dagarna efter injektionen för att inte öka på blodcirkulationen och därmed svullnaden ytterligare.

Mer information om Juvéderm hittar ni även på www.juvedermfillers.se