gedin_studio_logo_flat_wide_neg

injektionsbehandlingar

DET VANLIGASTE BEHANDLINGSOMRÅDENA NÄR DET GÄLLER MUSKELAVSLAPPNANDE MEDEL MOT RYNKOR ÄR "BEKYMMERSRYNKAN" MELLAN ÖGONBRYNEN, PANNA OCH KRÅKSPARKARNA.

EN FILLERBEHANDLIG ÄR EN VOLYM OCH FUKTGIVANDE INJEKTIONSBEHANDLING SOM ÄR BASERAD PÅ HYALURONSYRA. DEN ANVÄNDS FÖR ATT SLÄTA UT RYNKOR, ANSIKTSKONTURERING, LÄPPFÖRSTORING OCH ÄVEN FÖRYNGRA HUDEN SAMT BEHANDLA ÄRR.

Muskelavslappnande injektionsbehandling

En beprövad behandling sedan 1980-talet och som används inom sjukvården för att behandla olika diagnoser som exemplevis muskelsjukdomar. 
Injektionsbehandlingar med muskelavslappnande medel är nu världens vanligaste estetiska injektionsbehandling, mycket tack vare hög säkerhet, goda resultat och för att det är en snabb och enkel behandling. Läkemedlet sprutas in i små utvalda ansiktsmuskler som får musklerna att slappna av vilket i sin tur gör att den överliggande huden blir slät. Andra nervimpulser påverkas inte, utan enbart den specifika muskeln. De vanligaste behandlingsområdena är "bekymmersrynkan" mellan ögonbrynen, panna och kråksparkarna. 

Resultatet av behandlingen syns inte direkt, men efter 3-10 dagar börjar man se skillnad. Effekten är inte permanent utan övergående och varar ca 3-5 månader. För att bibehålla effekten bör man upprepa behandlingen 2-3 gånger per år. Studier visar att effekten varar längre för varje behandling som utförs. Vi använder endast preparat av högsta kvalitet!

Före och efter 2 veckor - Ögonrynkor
Före och efter 2 veckor - Ögonrynkor
Före och efter 2 veckor - Glabella (arga rynkan)
Före och efter 2 veckor - Glabella (arga rynkan)

FILLERS

Vi arbetar med två olika varumärken av fillers, Restylane & Juvéderm, två högkvalitativa produkter.
De är båda baserade på hyaluronsyra och är icke-permanenta. Till exempel liknar hyaluronsyran i Restylane/Juvederm den som finns naturligt i människokroppen och den bryts successivt ned över tid. En fillerbehandling är en volymgivande injektionsbehandling som är baserad på hyaluronsyra. 
Den används för att släta ut rynkor, ansiktskonturering, läppförstoring  och även föryngra huden samt behandla ärr.
Resultatet av en behandling är alltså men inte permanent. Hållbarhet ca 6 månader för läppar och ca 9-12 månader för rynkor. Vid upprepade och regelbundna behandlingar förlängs också varaktigheten över tid. Resultatet av behandlingen kan ses direkt.

När bör man göra fillers?

  • Har djupa eller markerade linjer runt ögonen, ögonbrynen eller munnen
  • Behöver mer volym i områden som kind, käklinje eller läpp
  • Har ärr eller insjunkna områden orsakade av till exempel acne eller andra hudbesvär
Ofta kombinerar man en fillerbehandling med botulinumtoxin mot rynkor och fina linjer som orsakats av mimik och ansiktsrörelser.

 
Fördelar med fillers

  • Behandlingen går snabbt och möjlighet till lokalbedövning finns.
  • Resultatet kommer omedelbart och konvalescensen är begränsad.
  • En skicklig behandlare anpassar behandlingen efter dina specifika behov så att resultatet blir naturligt vackert. 

Att tänka på inför en injektionsbehandling

·  Är man känslig kan blåmärken och/eller svullnad uppstå.
·  Ingen pågående herpes infektion i injektionsområdet. 
·  Efter en behandling med fillers, undvik ta på de behandlade området eller sminka där,  de kommande 6 timmarna. 

övriga behandlingar

MicroGold (tidigare Aqua Gold)

Micro Gold är en behandling där man använder sig av en mix på utspädd muskelavslappnande medel, vitaminer och hyaluronsyra. Med hjälp av en liten behållare som har ett huvud med 20 små tunna guldplaterade nålar ”stämplas” hela ansiktet ytligt med lösningen. Detta gör att huden får spänst, fukt och lyster utan stelhet.
Resultat håller i ca 3 månader.

OBS! Med denna metod kan du ej få helt utslätande av ex glabella (argrynka) utan det måste då kompletteras med en vanlig behandling där man går djupare ner i muskeln.

skinbooster

Restylane Skinboosters är en tunnflytande gel som injiceras på olika små punkter i området som ska behandlas. 
Hyaluronsyran i gelen binder fukt och vatten i huden, just det som man förlorar när huden åldras.
Effekten blir en slätare hud med mer fukt, glans och lyster, små fina rynkor och linjer försvinner. 
Förutom ansiktet så passar Skinboosters särskilt bra för att behandla halsen, dekolletagetoch händer. Skinboosters passar också utmärkt för diskreta läppkontureringar och för att behandla tunna fina rynkor runt munnen. Skinbooster rekommenderas på kur om 2 behandlingar.
Resultatet syns sedan med en gång och håller oftast 6-12 månader men kan behöva liten touch up var 6:e månad för att bibehålla effekten.

profhilo

PROPHILO är en helt ny produkt som är ett mellanting mellan skinbooster och filler. Den ger ett lätt ansiktslyft och uppstramning.
Liksom Skinbooster erbjuder den även fantastisk återfuktning av hud samt triggar den naturliga collagen och elastinproduktionen i huden.
Resultatet sträcker sig över tid och görs i kur om 2 behandlingar, med några veckors mellanrum, för bästa resultat.
PROFHILO är en stabiliserad Hyaluronsyra av icke animaliskt ursprung, utan några kemiska tillsatser, en s k ORGANISK injektions filler.

Behandlingen görs med fem små injektionspunkter (i ansiktet, tio på halsen) under huden. Det går snabbt och återhämtningstiden är minimal.
Full effekt ses 8-10 veckor efter avslutad kur. Påfyllning var 6:e månad. 

Har du fler frågor, vänligen maila: info@gedinstudio.se.
Bilder på våra arbeten finns att titta på vår instagramsida