gedin_studio_logo_flat_wide_neg

LASH LIFT

LASH LIFT ÄR DET NYA INOM PERMANENT FRANSBÖJNING OCH SOM HAR TAGIT SKÖNHETSMARKNADEN MED STORM. INTE NOG MED ATT DU FÅR VACKERT BÖJDA FRANSAR. DU KAN ÄVEN KÄNNA DIG TRYGG MED ATT PRODUKTERNA INTE SLITER PÅ FRANSARN OCH DESSUTOM HÅLLER LÄNGRE ÄN TIDIGARE. DU FÅR EN DRAMATISK FÖRÄNDRING SOM FRAMHÄVER DINA ÖGON, UTAN ATT DU ENS BEHÖVER SMINKA DIG PÅ MORGONEN.

Varför ska man göra permanent fransböjning?

Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. Lash lift är ett väldigt bra alternativ till fransförlängning, där man klistrar på fransar av syntet, och som sliter väldigt mycket på fransarna. 
 

Hur går det till?

Fransarna fästs varsamt och noggrant runt en gummikudde som ligger ovanpå dina ögonlock medans du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir böjda. Efter detta färgas fransarna på 5 min och blir svarta och fina.
 

keratin

Du kan även välja till keratinbehandling som vårdar fransarna, ger extra näring och låser in färgen. Som en avslutande inpackning för dina fransar helt enkelt!

att tänka på efter:

Undvik det första dygnet:
Maskara eller rengöringsprodukter med olja i. Gnugga fransarna. Duscha för varmt eller basta. 

hållbarhet

Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt har ens naturliga fransar en livslängd på 8 veckor. Man byter alltså ut sina egna fransar hela tiden och nya växer ut. Hållbarheten för en fransböjning är därför allt från 6 upp till 12 veckor!

kontakt och bokning

Har du fler frågor, vänligen maila: info@gedinstudio.se. eller via kontaktformuläret >
Bokning görs via länken nedan