gedin_studio_logo_flat_wide_neg

Är du sugen på att erbjuda en ny tjänst på din salong. Eller vill du vidareutvecklas inom Permanent makeup?

Vi heter Ulrika Gedin och Sandra Edlund och är Permanent Makeup Artister. Faktiskt några av de mest anlitade i Sverige. Då vi har arbetat längre än de flesta. Som ni kanske har hört har intresset för permanentmakeup ökat de senaste åren. Kunder efterfrågar behandlingarna och utövare blir fler och fler.
Men då utbildningarna på marknaden inte riktigt har hängt med den snabbt växande utvecklingen så saknas det fortfarande bra utbildningar där det lärs ut rätt kunskap.
 

Vi jobbar dagligen på våra egna salonger och har utfört tusentals behandlingar. Vi är också ständigt uppdaterade på det senaste inom branschen då vi bland annat är aktiva inom föreningar och går på vidareutbildningar med internationella lärare.

Hos oss utbildar vi både inom manuell teknik (microblading). Men även maskinteknik (micropigmentering), vilket det är få som för närvarande gör och behärskar i Sverige. Där man även kan lära sig tekniker såsom puderbryn, eyeliner och läppar.

Marknaden här i Sverige är fortfarande relativt ny då 3d ögonbryn, som är en av de populäraste behandlingarna, bara funnits här i ca 5 år.
Det finns mycket kunder som fortfarande inte upptäckt behandlingen och som söker en duktig terapeut.

Nästa kursdatum för grundkurs; 13-15 Oktober i Stockholm.
All information om kursutbudet och om oss hittar ni på www.pmuacademy.se


Med vänliga hälsningar, Sandra Edlund och Ulrika Gedin

 www.pmuacademy.se                                  Instagram: @pmuacademy                                      info@pmuacademy.se