gedin_studio_logo_flat_wide_neg

NORDIC

          INFO     -     KONTAKT    -   FÄRGER     -     SHOP

HÖGKVALITATIVA PIGMENT FÖR PERMANENT MAKEUP

Perma Blend är ledande på marknaden inom kvalitetspigment inom kosmetisk tatuering. Permablend kommer från en historia på över 50 år i tatueringsfärgsindustrin. Med över 60 färger i vår produktkatalog, tillsammans med några nya spännande kit och nya artisterserier på väg !!

Perma Blend grundades 2014 och steg snabbt till toppen på den permanenta kosmetiska marknaden. Pigmenten är certifierade veganvänliga och testas aldrig på djur. Vi är stolta över att få branschen framåt och skapa en pigmentlinje som artisten kan lita på. Våra färger är mycket pigmenterade och du kommer från den första applikationen se hur annorlunda de är.

loading...
loading...
loading...
loading...

Tina davies Collection

Tina Davies sätter sig ner med Lou Rubino för att prata om var han började och hur han byggde World Famous Tattoo Ink och Perma Blend för att vara vad de är idag. De diskuterar också deras högt förväntade samarbete: I❤️INK - Tina Davies x Permablend ögonbrynsfärger. Bredvid visas korta versionen. HÄR hittar du den långa versionen.

nyligen utförda arbeten

Håll dig uppdaterad med Perma Blend genom att följa oss på Instagram. Använd hashtaget "#permablendsweden" för att få ditt arbete presenterat på vår sida.

(info@permablend.se)

Sociala medier
Instagram: @permablend_nordic
Facebook: @permablendnordic


Kontakt:
info@permablend.se

Gedin Studio AB
Valhallavägen 69
11428 Stockholm