top of page
  • Skribentens bildUlrika Gedin

GEDIN STUDIO FIRAR 10 ÅR!

Uppdaterat: 23 sep. 2021

Ännu ett år har passerat förbi och vi är på väg in i 2020. Tänk vad fort åren går och vad mycket som hinner hända! Jag tycker att det är kul att summera varje år för att påminna mig själv om nyheter, kurser och andra roligheter som hänt i salongen under året!För 10 år sedan skapade jag min första hemsida och startade mitt företag "The Gedin Studio" som det då hette. Jag erbjöd makeup och håruppsättningar till fest och bröllop efter att ha gått en makeuputbildning på Art Of Makeup School. Åren gick och jag jobbade mycket med bröllop där jag frilansade och åkte runt till olika slott, kyrkor och hotell för att styla bruden och hennes följe. Jag tog emot konsultationer inför bröllopen i en egeninredd studio "Hantverkshuset" på min hemort Lidingö. Samtidigt jobbade jag även på Åhléns Citys sminkavdelning där jag lärde mig det mesta om mineralmakeup som diskansvarig på Bare Minerals.


Under åren har jag gått många utbildningar inom skönhetsbehandlingar såsom manikyr, fransförlängning, spray tan och kosmetisk tatuering. En av dessa blev mer populär än de andra och jag blev snabbt fullbokad i schemat! Som en av de första som började med 3D bryn i Sverige var det ögonbryn i fullt fokus sedan dess. Följt att diverse påbyggnadskurser, testande av nya produkter och maskiner och flytt till större lokal! I vår studio på Valhallavägen i Stockholm får jag nu arbeta tillsammans med fem till kollegor och även min man Daniel!


Nu en snabb tillbakablick på året som gått!

Jag har fortsatt erbjuda privatkurser till blivande eller redan utbildade permanent makeupartister. Där delar jag min kunskap som jag fått både från mitt makeupartistyrke, egenföretagande men såklart från de kurser och behandlingar jag själv fått erfarenhet ifrån. I samband med detta blev jag är återförsäljare av ett av världens populäraste märken; Perma Blend. Detta har vi jobbat vidare på under året och vi har nu mycket kunder på andra salonger som också upptäckt hur bra dessa pigment är och handlar av oss i vår nya fina webshop. Men för att hinna med allt detta behövdes hjälp! Och då vi funderat länge på en receptionist så anställdes en kombinerad receptionist/assistent för att jobba med blandade saker i salongen. I augusti välkomnade vi Josephine Lones. En superduktig och kompetent ung tjej!


Under vår och sommar hade vi även äran att ha min gamla elev Sara Berg hos oss under en tid. Hon utförde permanent makeup på ögonbryn i ett par månader. Sedan bar det av hem till Borlänge igen och egna salongen.


Under våren tog vi även in två nya hudvårdsmärken; Priori och Reviderm. Två högkvalitativa märken med mycket forskning bakom. Vår hudterapeut Sanna har även fått fördjupad utbildning inom dessa.


Vi har även hunnit gå fler kurser inom permanent makeup. I April hade vi Olga Ryaboshapka från Ukraina hos oss som lärde ut sin teknik inom puderbryn, skuggad eyeliner och läppigmentering.

Vi har även utformat och börjat skicka iväg nyhetsbrev en gång i månaden. Där vi berättar om olika behandlingar, nyheter och erbjudanden. Anmäl dig till längst ned här på hemsidan!


Lite siffror och annan kul info:

- 45% nya kunder under året. Vilket betyder att 55% är trogna och nöjda kunder som vill komma tillbaka vilket är kul!

- Vi har haft sammanlagt 1 444 stycken behandlingar. Där Daniel vann med hela 419 kunder.

- Vi har haft 4 bloggare (samarbeten) hos oss under året bland annat Youtubern Jasse och profilen Farao Groth hos oss.

- Vi har 18.600 följare på Instagram och 3.377 på Facebook.

-Besök på hemsidan 89.600 st

-Nya tjänster under året; Skineedling från Reviderm. Aquarelle Lips och Smokey eyeliner inom permanent makeup. Ansiktsbehandlingar från Priori. Botox och Fillersbehandlingar.

- Ny webshop för professionella utövare inom permanent makeup och Plasma Lift.


Tack för ert stöd under året! Låt 2020 komma med massa roliga nyheter och underbara möten med våra kunder!


MVH/Ulrika Gedin

PS. Följ oss här på instagram där du även kan ta del av en liten video med samlade bilder på allt som hänt under året!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page