top of page

Våra behandlingar

Genom att erbjuda branschledande skönhetsbehandlingar med den senaste tekniken kommer Gedin Studio att överträffa dina förväntningar.
 
När terapeuten har bestämt tillsammans med dig vilken tjänst som passar dina behov. Kommer behandlingen utformas för bästa möjliga resultat.

Vivace Experience®

Möt spegeln med självförtroende.

Vivace RF Microneedling finns nu på Gedin Studio! Det är den senaste generationen microneedling.

Behandlingen stimulerar den naturliga produktionen av kollagen och är effektiv mot rynkor & fina linjer

vivace
laser borttagning

Laser hårborttagning

Skillnaden du letar efter

En laserbehandling med en Alexandritelaser är mycket effektiv och smärtfri. Så att varje klient kan uppnå sina önskade resultat snabbt. Om du är intresserad av denna tjänst, boka en konsultation med en av våra duktiga laserterapeuter.

Tatueringsborttagning med laser

Anpassad för din tatuering och färger

Laserbehandlingen för tatueringsborttagning är känd för att ge anmärkningsvärda resultat, trots den mest envisa tatueringen. Du som kund kan vara säker på att vår laserterapeut ger en behandling som lämnar en ärrfri hud utan brännskador. 

laserbehandling
pigmentfläck

Laser Pigmentfläckar

Otroligt effektiv behandling

Vi erbjuder borttagning av pigmentfläckar genom laserbehandling. Med vår lasermaskin Qterra Q10 tar vi bort allt från åldersfläckar till solfläckar och fräknar, i ansiktet och på hela kroppen.

Permanent makeup

Professionella resultat

Våra populära kosmetiska tatueringar har  hjälpt otaliga klienter att känna sig mer självsäkra och få en smidigare vardag. Vår personal arbetar tillsammans med varje kund för att förstå exakt vad de letar efter.

Ögonbrynsbehandling
tatuera eyeliner

Revivink Remover

Skonsam borttagning av Permanent makeup

Revivink är den mest skonsamma removervätskan på marknaden för permanent makeup. Och används till de saker som inte går att lasra bort!

Botox

Rynkbehandling

Botulinumtoxin, även kallat Botox, är ett muskelavslappnande läkemedel som används för att bland annat motverka linjer och rynkor. Botox är ett välbeprövat läkemedel samt en av världens vanligaste estetiska behandlingar.

Lovepik_com-401545996-golden-button-labe
Läs mer
pexels-cottonbro-7581580.jpg
bottom of page