gedin_studio_logo_flat_wide_neg

Hårborttagning med laser

DEN SENASTE LASERN PÅ MARKNADEN INOM PERMANENT HÅRBORTTAGNING ÄR ALEXANDRITE LASER. DEN GÅR SNABBARE, ÄR EFFEKTIVARE, GER PERMANENT RESULTAT OCH GÖR INTE ONT I JÄMFÖRELSE MED TEX. IPL ELLER DIODLASER.

HOS OSS HAR VI DEN ALLRA SENASTE ALEXANDRITELASERN MOTUS AX MOVEO. FRÅN VÄLKÄNDA ITALIENSKA DEKA. VILKA ÄVEN LEVERERAR LASERMASKINER TILL SJUKHUS RUNT OM I VÄRLDEN.

Motus AX MOVEO –  världens BÄSTA HÅRBORTTAGNING

Det råder hård konkurrens inom permanent hårborttagning. Ständigt kommer nya maskiner med nya funktioner och förbättrade egenskaper. Alexandritelaser har alltid varit guldstandarden inom hårborttagning, med hela 20% högre effektivitet än diodlasern. Dock har det inte funnits en hårborttagningsmaskin som anammat alla olika tekniker, en maskin som fungerar oavsett hud- och hårtyp. Men nu är den här, Motus AX Moveo är en vidareutveckling av den traditionella Alexandritelasern som gör den kompatibel för olika hudtyper och hårtyper.
Med en 5000 watts motor blir Motus AX  världens starkaste hårborttagningslaser samt den absolut effektivaste.

Motus AX laser hårborttagning fungerar effektivt, smärtfritt och ger ett bra och hållbart resultat. Dessutom slipper du nackdelar som exempelvis olika bieffekter.  Hårborttagningslasern har ett MOVEO handstycke som är en vidareutvecklad Alexandritlaser med en innovativ teknik. Denna gör det ännu enklare att ta bort oönskat hår. Behandlingen går snabbt och lämnar ett fint resultat varje gång.

konsultation

Konsultationen är obligatorisk.  Där tittar vi på håret, om det går att behandla, och skriver upp vad för slags hår och färg du har för att välja rätt inställningar under din behandling. Vi berättar även hur det går till och vad man ska tänka på.
Du får inte raka håret till konsultationen. 
Konsultationen ska inte göras samma dag som behandlingen.

 

ÄR DET VERKLIGEN PERMANENT?

Ja. Hårsäckarna har tre olika växtfaser och det är enbart i den anagena (tillväxtfasen) som vi har möjligthet att påverka hårsäcken med laser. Därför krävs det ett antal behandlingar för att komma åt alla hårsäckar när de är i just denna fas. När hårsäckarna är laserbehandlade dör de och kommer de inte kunna producera mer hår.
Däremot har vi alltid ett antal hårsäckar som är i en vilande fas (3-8år) och dessa hårsäckar kan vi inte påverka just nu Dessa hårsäckar kan växa till liv igen vid stora hormonella påfrestningar och är då enkla att lasra bort senare.

Antal behandlingar är individuellt och beror på hårväxt samt vilken kroppsdel som laserbehandlas. Allt mellan 3-10 behandlingar kan behövas. Tid mellan behandlingarna är 3 mån efter första behandlingen och 2 mån mellan resten av behandlingarna.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR LASERBEHANDLINGEN

- Huden ska rakas dagen innan behandlingen, ej vaxa. (raka inte inför konsultationen!)
- Ingen brun-utan-sol 4 veckor innan behandling.
- Om du solar får du inte vara brunare än håret som ska lasras bort. Heller inte vara solskadad, röd eller varmt i området.
- Ingen olja eller fet kräm på området 1 vecka innan behandling.
- Kom nyduschad till din behandling.
- Inte äta medicin som rubbar trombocytbildningen
- Man bör inte ta antikoagulanter och/eller immunsuppressiva medel.
-Du får heller inte ha någon hudsjukdom eller eksem i behandlingsområdet.
- Inte vara ljuskänslig eller äta medicin som gör dig ljuskänslig.
-Du får heller inte vara gravid eller amma.
- Inte ha någon immunbrist som ökar hårväxten.
- Vi kan inte ta bort helrött hår, vitt eller grått hår utan pigment i.
-18-årsgräns

ATT TÄNKA PÅ EFTER LASERBEHANDLINGEN

- Känns huden väldigt varm efter behandlingen, så försök att hålla huden sval genom att kyla med isklamp eller kallt vatten tills värmen försvinner.
-Undvik att ha tajta och åtsittande kläder över behandlingsområdet det första dygnet.
- Om huden har rodnad, känns varm eller irriterad så undvik: bastu, varmt bad, hård träning, klorerat vatten och liknande tills det försvunnit.
-Smörj med läkande serumet (Laser Doctor) de första 3 dagarna för att optimera läkningen i behandlingsområdet.
- Undvik att sola genom hela behandlingsprocessen. Solen motarbetar läkningsprocessen i huden och kan leda till att fler behandlingar kan behöva göras.
- Undvik att raka och vaxa behandlingsområdet genom hela behandlingsprocessen. Genom att raka och vaxa stimulerar du hårsäckarna vilket kan kräva att du behöver göra fler behandlingar. Att trimma området med maskin mellan behandlingarna går bra.

KOntakt och bokning

Priser för hårborttagning med laser hittar du i vår Prislista.
Har du frågor är du varmt välkommen att ställa dem via mail till info@gedinstudio.se. Eller via kontaktformuläre
 

laser hårborttagning, hårborttagning laser, permanent hårborttagning, hårborttagning ansikte, lasra bort hår, laserbehandling hår, bikinilinje, ta bort hår i ansikte