gedin_studio_logo_flat_wide_neg

Tatueringsborttagning med laser

VILL DU GÖRA EN FULLKOMLIG TATUERINGSBORTTAGNING ELLER BARA BLEKA DIN TATUERING INFÖR TEX. EN COVERUP? VI UTFÖR BORTTAGNING AV TATUERINGAR MED LASER, MED DEN MODERNASTE OCH MEST EFFEKTIVA LASERUTRUSTNINGEN PÅ MARKNADEN SOM GÅR ATT FÅ TAG PÅ.

MED VÅR ENHET Q-TERRA Q10 ÄR DET ÄVEN MÖJLIGT ATT TA BORT EN TATUERING OAVSETT FÄRG. DETTA ÄR EXKLUSIVT OCH ENDAST ETT FÅTAL MASKINER PÅ MARKNADEN SOM KLARAR AV.

HUR GÅR DET TILL?

Laserpulserna tränger ner till det djupet där tatueringen sitter. Bläckpartiklarna splittras till små små bitar som sedan forslas bort av immunförsvaret. Maskinen skapar laserljus med fyra olika våglängder som tillsammans täcker hela spektrumet av tatueringsfärger. Laserpulserna är dessutom anpassade för att så effektivt och skonsamt som möjligt få bort den mest envisa tatuering. Eftersom maskinen endast behandlar färgen i tatueringen utesluts risk för skadad hud eller vävnad på ett skonsamt sätt.

Q-terra Q10 är den snabbaste och mest effektiva maskinen på marknaden för tatueringsborttagning idag. Med ny teknik och världens första tvillingpuls ger den dig en laserbehandling som är särskilt säker och kostnadseffektiv. Tvillingpuls betyder att man får ut effekten av 2 behandlingar per tillfälle, så antalet behandlingar halveras.

Vi erbjuder alltid en resultatgaranti på 8 behandlingar. Efter det åttonde tillfället är alla resterande behandlingar för samma tatuering gratis! (gäller endast svarta och röda tatueringar). Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt med ditt besök hos oss.

vanliga frågor

Hur många gånger tar det?
Det beror på din hudfärg, typ av pigment som använts, djup på tatueringen,  ålder på tatueringen och vilka färger den innehåller.
I många fall försvinner en tatuering helt på mellan 6-10 behandlingar. 2 månaders läkning krävs mellan varje behandling.

Blir det ärr?
Nej , lasermaskinen angriper endast pigmentet och inte huden i behandlingsområdet.
Men det kan uppstå vätskeblåsor efter behandling, speciellt om man inte är nogrann med att kyla hemma efter behandlingen.
Uppstår blåsor måste man vara väldigt försiktig så dessa inte går sönder. Går de sönder så kan huden ta skada och i värsta fall kan det blir ärr vid läkningen av dessa.

Gör det ont?
Ja det kan det tyvärr göra. Men den här maskinen är även den snabbaste. Så smärtan är över på väldigt kort tid. (titta gärna på videon här under  för att se hur snabb den är). Vi kyler även direkt efteråt för att minimera smärtan.
Vi rekommenderar även att köpa Emlasalva på apoteket innan behandlingen och ha på 2 timmar innan för att bedöva området.
 

Kan ni ta bort tatuerade ögonbryn?
Ja i många fall går det att ta bort tatuerade ögonbryn.
Men vissa kosmetiskt tatuerade ögonbryn innehåller färger/ingredienser som ej går att lasra bort. Därför krävs alltid en separat konsultation iförväg. Där man testar på ett litet område i brynen minst 2 veckor innan behandling. Ibland kan lasern bleka ögonbrynshåret men som sedan växer ut som vanligt igen inom några veckor. Ifall det händer kan man färga dem under tiden. Håret tar dock inte skada. Och man behöver inta raka bort det innan behandling!
Vi kan inte skulptera ögonbryn med hjälp av lasern. Vi tar bort hela bryntatueringar eller större delar, såsom svansarna eller en del framtill osv.
Oavsett är det fast pris 1500 kr per tillfälle.
Minst 6 veckors läkning krävs mellan varje behandling. Även innan man gör ny ögonbrynstatuering.
 

Ska man tänka på något efter behandlingen?
Man ska kyla ordentligt med isklamp hemma om området känns varmt. Man ska även smörja med salvan som man får med sig. Och inte pilla på eventuella vätskeblåsor.
Man ska även undvika direkt solljus minst 1 vecka efter behandling. (kläder skyddar).
Man ska även undvika hård träning, bastubad och pool med klorerat vatten den första veckan.

Finns det några biverkningar och hur kommer området att se ut efteråt? 
Man kan vara öm, svullen och röd några dagar efter behandlingen.
Det kan även uppstå vätskeblåsor på huden, som man måste vara väldigt försiktig med. Spricker blåsorna kan huden ta skada.
 

tatueringsborttagning

viktigt att läsa inför behandling!

1 vecka innan behandling:
Undvik att sola eller använda brun-utan-sol

24 h innan behandling:
Använd inte fet kräm eller olja på området

Du ska INTE ha vid behandling:
- Vara sjuk eller ha en pågående infektion
-Ha någon hudsjukdom, sår, utslag eller eksem i behandlingsområdet. 
-Vara gravid eller amma
-Ha blödarsjuka eller keloidärrbildning.
-Ta medicin som gör dig ljuskänslig, eller äta blodförtunnande medicin.
-18-årsgräns

Vi utför ej borttagning av tatuering på eyeliner eller läppar.  Se Revivink för detta!
Vi utför ej borttagning av tatuering närmare än 2,5 cm från ögonen.

Läs mer och kontakt

Vill du veta mer om vår moderna utrustning för tatueringsborttagning med laser? Här kan du läsa mer om laserborttagning med Q-terra Q10 och vår leverantör Synos.

Vår utrustning är CE-certifierad för medicinskt bruk med certifikat 2195-MED-1133401.
Hos oss arbetar endast personal som innehar utbildning och lasercertifikat från Synos. Vi har även nära kontakt med en sjuksköterska i vårt team hos Synos.

Om du har fler frågor om hur det går till att lasra bort en tatuering kan du maila oss på info@gedinstudio.se Eller via kontaktformuläret >
 

ERBJUDANDE!  Sept/Okt - 30% rabatt på tatueringsborttagning med laser. (Obs! Gäller ej paketpriser)