top of page
  • Skribentens bildUlrika Gedin

SUMMERING 2018

Uppdaterat: 28 sep. 2021

Ännu ett år har gått och mycket har hunnits med i salongen. Det har varit en del motgångar såsom den stora vattenskadan som drabbade salongen förra vintern och som behövde åtgärdas i somras under lågsäsongen. I hela 9 veckor hade vi stängt då hela receptionen revs, golv, väggar och badrum.

Detta byggdes sedan upp igen och färdigställdes så att det såg ut som innan, om inte bättre!

Så till det positiva som hänt under året! Vi har haft ännu fler bokningar än någonsin då vi utfört hela 1957 behandlingar. Vilket är en hel massa kunder som besökt oss. Stort tack för förtroendet! Vi har även fått en ny anställd, hudterapeut Sanna Läck som vi är glada över att få in i vårt team. Sanna har nämligen en hel del erfarenhet av hudvård de senaste 20 åren. Vi hoppas att kunder kommande år kommer bli lika förtjusta i henne som oss.

Nya produkter och utrustning har köpts in under året bl.a. Vår nya lasermaskin för hårborttagning Motus AX, även denna från vår laseragentur Synos som även levererat våran andra lasermaskin som vi haft i drygt 3 år och som tar bort tatueringar.

Nytt hudvårdsmärke har köpts in för professionella salongsbehandlingar och även hemvårdsprodukter. Märket heter Elizabeth Arden Pro och är skapt av Joe Lewis som är en världskänd cosmeceutical-forskare och uppfann bl.a. AHA-syran. Inte att förväxla dessa produkter med "vanliga" Elizabeth Arden serien då det är en helt annan!

Vi har även provat ut ny utrustning inom Permanent makeup. Vi försöker alltid ligga i framkant där vad gäller maskiner, pigment,och teknik. Så vi har tagit in nya maskiner från USA samt nya pigment också från USA, som heter Perma Blend. Vi har även gått flertalet vidareutbildningar i år.Vi har även blivit leverantörer med kvalitetsmaskiner inom Plasma Lift. Enheten är tillverkad i Tyskland, det land som ligger i framkant inom den teknologin. Och med Plasma Lift Nordic kan vi nu utföra säkra och effektiva behandlingar där vi även utbildar och säljer produkter.
Gedin Studio är ett familjeägt aktiebolag som drivs av mig Ulrika Gedin och min man Daniel (laserterapeut hos oss). Att driva företag kallar vi själva för en livsstil, där företagets alla sysslor blandas med familjelivet. Att balansera upp dessa två viktiga delar av vårt liv kräver tid och tålamod.

Vi har två barn, Stella som är 2 år och Elise som är 7 år. Och att finnas där för dem är självklart viktigt för oss. Samtidigt som det är viktigt att alla våra kunder i salongen blir nöjda och glada med både behandlingar och service!


Nu blickar vi framåt mot ett nytt år där vi bland annat firar 10-årsjubileum av Gedin Studio! En summering av dessa 10 år får bli ett helt nytt inlägg som ska bli superspännande att skriva!


Viktiga händelser som skett under 2018 i företaget:

- Nya tjänster såsom hårborttagning laser, Plasma Lift och hudvård.

- Nya produkter till försäljning i salongen bl.a. Elizabeth Arden Pro

-Ulrika har gått 2 vidareutbildningar

-Diana har gått 2 vidareutbildningar

-Daniel har gått 3 vidareutbildning

-Sanna har gått 3 vidareutbildningar

-Vi har tagit in och testat och bytt ut arbetsmaterial inom Permanent makeupen. (vi vill alltid jobba med det senaste, säkraste och bästa produkterna!)

-Startat nytt märke inom Plasma Lift; Plasma Lift Nordic

- Vi har omskrivits i 2 bloggar

- Vi har uppnått 17 000 följare på Instagram

- 3 255 följare på Facebook

- 86 319 besök på hemsidan

- 1 957 bokningar (utförda behandlingar)Ta vara på er och hoppas att starten på 2019 blir till något extra! Gott nytt år!


MVH/Urika Gedin16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page