top of page
  • Skribentens bildUlrika Gedin

SUMMERING AV 2020!

Uppdaterat: 24 sep. 2021

Ja vi kan väl börja med att konstatera att detta år inte var som alla andra. I Mars satt man som fastklistrad vid uppdateringarna om restriktioner. Skulle salonger och butiker tvingas stänga ? Skulle skolorna stänga och föräldrar vara hemma? Många frågor och funderingar..

Men inget av de drabbade oss på salongen eller hemma. Så arbetet flöt på ungefär som vanligt med ca 3 veckors undantag under Mars. Då många av våra kunder inte vågade ta sig någonstans.


Efter det fick vi göra vissa åtgärder såsom att börja sprita lite här och var i väntrum och toalett. I behandlingsrummen var vi redan ganska vana att hålla det hygieniskt rent. Skylt om hur många som fick vara på plats i salongen samtidigt sattes upp. Liksom en hållare för handsprit. Vi erbjöd munskydd till våra kunder och bad alla att komma själva, utan medföljande sällskap. Så på det stora hela blev året sett ur salongens synvinkel i alla fall ett rätt normalt år kundmässigt. Vi har jobbat på ungefär som vanligt. Trots vissa svängar med akuta sjukdomar där både vi

i personalen och kunderna tvingats hålla sig hemma även med "vanliga" förkylningssymptom. Vi fick också ett uppsving i försäljningen av Higimask´s som vi är leverantörer för i Sverige. Och som vi själva använt i 3 år tillbaka. Där även privatpersoner såg en fördel med dessa genomskinliga masker. Och vi har skickat ut masker till företag såsom Grand Hotell, Björn Axen samt högskolor och kommuner.
En tillbakablick på året vad gäller personal, kunder och behandlingar

Vi har fortsatt arbetat mycket med våra specialiteter Permanent makeup & Laser. Våra två laserterapeuter har arbetat på med mycket kunder för både tatueringsborttagning och hårborttagning.

Vi har haft vår egna Josephine som lärling inom Permanent makeup där hon lärt sig yrket av mig Ulrika. Vi har startat med ögonbryn och microblading. Följt av utbildning inom maskin för ögonbryn och ögon. Hon är en naturbegåvning och har verkligen en känsla för färg och form! Så det är ett fint tillskott till vårt stall av artister, där vi nu är 3 stycken som utför Permanent makeup! Vi har även fortsatt jobba med vår webshop och försäljning av pigment (Perma Blend) samt maskiner och material inom vår bransch. Där vi även utvecklat butiken med ännu fler serier av pigment, nya arbetskläder, och massa annat kul!


fina arbetskläder i bra kvalitet från 7 days!

Här kommer lite roliga siffror och info från 2020: - 74% är "gamla" trogna kunder som vill komma tillbaka! Och resten är nya kunder som hittat till oss.

- Vi hade sammanlagt 2682 bokningar! (uppdelat på 6 terapeuter)

- Vi har haft 1 influencer hos oss som heter Elin Kjos (@elin.kjos på Instagram). Helt otrolig och underbar tjej men som tyvärr kämpar mot sin cancer. Vi hade ett samarbete innan hon blev sjuk, men jag har nu även hjälpt henne under hennes sjukdom. Följ henne, så inspirerande!!

- Vi har 17.800 följare på Instagram och 3305 på Facebook. Vi har fått in över 500 recensioner på vår bokningssida!

- Vi flyttade över hela vår hemsida under våren till en ny , så den är uppdaterad samt förbättrad för mobil!

- Vi klarade även vårat årliga mål med omsättningen trots världspandemin. Allt vare våra underbara kunder! Tack tack tack!!!!


MVH/Ulrika Gedin152 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page